Vanaf seizoen '19-'20 werkt de kantine van VEW alleen nog maar met PIN. Dus geen cash!

Pinnen? Ja graag!

Een belangrijke mededeling voor iedereen die wel eens iets bestelt in de kantine: vanaf het seizoen 2019-2020 is het alleen nog maar mogelijk om met PIN te betalen.

 

VEW kiest hiervoor om een aantal redenen.
 

  1. Snel, gemakkelijk en simpel! 
    Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en het pinapparaat bij VEW is ook geschikt om contactloos te betalen.

     

  2. Tijdswinst en gemak 
    Het kost vrijwilligers van VEW relatief veel tijd om kasgeld op te halen, klaar te leggen, te tellen en af te storten bij de bank. Al deze stappen hoeven na het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden.

     

Het bestuur is zich ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen misschien voor verwarring zorgt, bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft en nog niet van de verandering op de hoogte was. Maar het bestuur gaat ervan uit dat na de overgang iedereen snel gewend zal zijn aan de gewijzigde manier van betalen. Op die manier zullen zowel onze vrijwilligers als onze leden snel de voordelen van het alleen nog maar pinnen ondervinden!

Voor de koffiemachine zijn 1 Euromunten in de kassa aanwezig, en die rouleren. Mocht iemand geen Euromunt bij zich hebben, dan is het een kwestie van pinnen, waarna een Euro wordt meegegeven.

 

Namens het bestuur van VEW,
 

Ronald Siezenga