• VEW is op zoek naar personeel voor achter de bar! 

    Kom jij op zaterdagen gezellig biertjes tappen bij de leukste voetbalvereniging van Heemstede en omstreken?

    In de afgelopen jaren hebben we mede dankzij de inzet van veel van onze vrijwilligers en een barrooster voor senioren altijd de barbezetting kunnen verdelen. In het nieuwe seizoen willen we dit graag anders gaan aanvliegen, met min of meer vast barpersoneel dat op wedstrijddagen de kantine bestiert.

  • Daarom zoekt VEW per direct enthousiasme jonge kerels en meiden (minimaal 18 jaar) die het leuk vinden om op wedstrijddagen de bar te runnen, uiteraard tegen een leuke vergoeding! De details zullen we samen nog een beetje moeten invullen maar in principe gaat het om zaterdagen van ongeveer 12:00 uur tot 18:00 uur. De werkzaamheden bestaan uit drankjes, broodjes, snacks en snoepgoed verkopen en de kantine tegen het einde van de middag opruimen en schoonmaken. Ervaring is niet per se nodig, als je maar gezellig bent en regelmatig beschikbaar bent op wedstrijddagen. 

    Ben jij of ken jij iemand die dit leuk zou vinden en die een zakcentje wil verdienen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar activiteiten@vewheemstede.nl en dan nemen we snel contact met je op!

  • 04