• Tom Enthoven

VEW benoemt nieuwe voorzitter op ALV


Op vrijdag 17 november vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van VEW Heemstede plaats. In tegenstelling tot voorgaande edities, werd deze jaargang druk bezocht.

Een aantal noemenswaardige punten uit de vergadering:

- Ronald Siezenga is vanaf heden de nieuwe voorzitter van VEW. Na 10 trouwe jaren

draagt Harry Wierda dan eindelijk het stokje over. Bij dezen willen we Ronald namens de gehele vereniging feliciteren. Daarnaast willen we Harry ontzettend bedanken voor zijn inzet en de diverse verlengingen van zijn termijn. Harry blijft betrokken bij VEW als vice voorzitter.

- Maarten Veenhof is penningmeester af. Zijn taken worden overgenomen door Rob de Graaf. Maarten bekleedde zeven jaar lang het pluche van de bestuurskamer, waarvoor dank namens de hele club.

- Ook de functie van secretaris krijgt een nieuw gezicht. Wouter Hamann voegde zich na de vorige ALV al bij het bestuur maar diende nog wel officieel benoemd te worden tijdens de nieuwe Ledenvergadering.

- Andrea van Houdt is benoemd tot Lid van Verdienste van VEW. Andrea doet al jaren heel veel voor de club. Naast haar functie als wedstrijdsecretaris doet zij talloos vrijwilligerswerk in en rond de kantine van VEW en wast zij tevens de kleding van de selectie-elftallen. Bij dezen willen wij Andrea feliciteren en bedanken!


0 views