• Tom Enthoven

Harry Wierda en Maarten Veenhof ontvangen eretitels


Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd er tijd ingeruimd om enkele sleutelfiguren binnen de vereniging in het zonnetje te zetten. Zo werd oud-voorzitter Harry Wierda benoemd tot Erelid van VEW. Harry deed deze winter na jarenlange trouwe dienst en talloze termijnverleningen een stapje terug en fungeert momenteel als vice-voorzitter om de kersverze voorzitter Ronald Siezenga te kunnen ondersteunen.

Naast Harry werd ook Maarten Veenhof geëerd. Maarten werd geridderd tot Lid van Verdienste van VEW, als dank voor zijn jarenlange inzet als penningmeester van de club. Net als Harry kon Maarten onlangs het stokje overdragen. Rob de Graaf is zijn opvolger en de nieuwe penningmeester van VEW.

Maarten Veenhof (r) ontvangt de oorkonde van Lid van Verdienste en de felicitaties van VEW-voorzitter Ronald Siezenga


0 views