• Tom Enthoven

JERRY VERSCHOOR NIEUWE HOOFDTRAINER VEW


Het bestuur van VEW kan verheugd melden dat er in Jerry Verschoor een nieuwe hoofdtrainer is gevonden voor het seizoen 2018-2019. Op een steenkoud VEW-sportpark zette de kersverse trainer op zaterdag 17 maart zijn handtekening op een eenjarig contract.

Verschoor is momenteel nog hoofdtrainer van s.v. Hoofddorp, maar zal komende zomer vertrekkend trainer André Markus opvolgen.Verschoor (32) is een product van de Hoofddorp-opleiding en trainde daar diverse jeugdselectieteams in de afgelopen 10 jaar, alsmede het reserve elftal. Vorig seizoen werd hij na het vertrek van Jimmy Simons doorgeschoven als hoofdtrainer van de eersteklasser. Doordat hij nog niet over de juiste papieren beschikte (TC-2 in plaats van TC-1), kreeg hij dispensatie van de KNVB voor één seizoen om in de eerste klasse te kunnen trainen.

De jacht naar het TC-1-papiertje is nog niet voorbij, dus VEW haalt een ambitieuze trainer binnen die met de nog jonge selectie van VEW aan de gang kan.

Namens de gehele club wenst het bestuur van VEW Jerry heel veel succes en plezier bij VEW!


0 views