• Tom Enthoven

Seizoensafsluiting VEW


Op zaterdag 26 was de laatste thuiswedstrijd van VEW 1 en met drie teams die vrij waren, en een Champions Leaguefinale in de avond is daar een mooie seizoensafsluiting van gemaakt.

Om 12:00 uur begon een leuk toernooi tussen Jongeren Onder 19, VEW 2 en VEW 3. Wie de meeste punten haalde maakte eigenlijk niet uit, het was een kwestie van gewoon lekker een balletje kunnen trappen.

Om 14:30 uur begon de wedstrijd van VEW 1 tegen VVA/Spartaan, en VEW was eigenlijk de hele wedstrijd de bovenliggende partij met als logische eindstand 3-1.

Terugblikkend op het seizoen 2017/2018 kunnen we constateren dat VEW 1, ons vlaggenschip, nooit in de problemen is gekomen in de KNVB derde klas zaterdag. We gingen de winterstop in met een mooie vierde plaats, daarna was de ploeg wisselvalliger en dreigde het seizoen zelfs als een nachtkaars uit te gaan. Maar na vier overwinningen op rij is de ploeg keurig op plaats vijf geëindigd.

Na afloop heeft aanvoerder Jeroen Veltenaar de technische staf en een aantal vrijwilligers bedankt. Er werd afscheid genomen van André Markus, die twee jaar lang hoofdtrainer is geweest bij VEW. We wensen hem alle goeds bij zijn nieuwe club!

Daarna heeft voorzitter Ronald Siezenga het woord genomen om de vrijwilligers en sponsoren/donateurs in het zonnetje te zetten. Zonder vrijwilligers redt een voetbalvereniging als VEW het niet! Er werd voor het eerst een Vrijwilliger van het Jaar Award uitgereikt en deze ging naar Bart Winter. Bart is onze materiaalman, altijd aanwezig bij trainingen en wedstrijden, en een geweldige steun voor spelers en technische staf.

Ook onze trouwe sponsoren en donateurs zijn van harte bedankt, want hun bijdragen zijn hard nodig om VEW financieel gezond te houden. Met name onze hoofdsponsor den Breejen Infra mag hier niet onvermeld blijven!

Na de toespraken was het genieten op het terras, koele drankjes, een heerlijke barbecue, en livemuziek van Dennis van Rhee (dennis@jiminmusic.nl) en Martin van der Storm.

Sportief ging het trouwens nog even verder; er was gezorgd voor twee sets Cornholeborden, en daar werd flink gebruik van gemaakt!

Op 16 juni a.s. is de laatste activiteit van het seizoen 2017/2018, het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi! Daarna is het tijd voor de zomer. Tot ziens langs de lijn of in de kantine, u bent altijd welkom bij VEW


0 views