• Tom Enthoven

Jerry Verschoor verlengt bij VEW


Het bestuur van VEW is verheugd om te kunnen meedelen dat Jerry Verschoor ook volgend seizoen hoofdtrainer van onze vereniging is. Jerry is in zijn doen en laten een echte VEW-er geworden. Zijn manier van coachen en trainen passen bij de club, er is een goede klik met de selectie. Kortom: er is vertrouwen!

Weg omhoog

VEW 1 staat in de derde klasse zaterdag op een plek die niet bij de ambities hoort, maar wel te verklaren is gezien het grote aantal geblesseerden in de eerste helft van het seizoen. Nu meer en meer spelers terugkomen, zullen er punten gepakt moeten worden de komende wedstrijden. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat de selectie en Jerry samen de weg omhoog zullen vinden.

Staf bijna compleet

Met het aanblijven van Jerry is de staf voor volgend seizoen zo goed als compleet. Arnold Mettes blijft aan als assistent trainer, Mike Kemper als elftalbegeleider en keeperstrainer, de laatste functie samen met Michiel van Rooijen. Naar een vervanger van onze huidige fysiotherapeut Hugo van Wilgen wordt gezocht. Voor VEW 2 zal Martijn Roozen zowel trainer als coach zijn. We hopen naast Martijn nog een elftalbegeleider te vinden.

Namens het bestuur van VEW,

Ronald Siezenga

Voorzitter VEW


0 views