• Tom Enthoven

JO09 start met overwinning


Op de laatste zomerse dag van augustus stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Overbos sv op het programma. Met drie debutanten aan de aftrap was de JO09 van V.E.W. op volle sterkte.

Na het eerste fluitsignaal ging de wedstrijd gelijk op met kleine kansen voor zowel V.E.W. als Overbos. Na een vloeiende aanval over drie schijven was het Yonathan Knife die de 1-0 op zijn naam schreef. Het was met dank aan keeper David Prinsen, die enkele malen de bal zeer koelbloedig uit het doel hield, dat V.E.W. de voorsprong kon behouden. V.E.W. kreeg iets meer grip op de wedstrijd en kon zo uitlopen naar een 4-1 voorsprong bij rust.

De overwinning leek zeker maar de gasten uit Hoofdorp begonnen voortvarend aan de tweede helft en nog voor het twintigkoppige publiek de plaatsen in de “Lex van Grieken-Arena” weer had ingenomen stond het 4-3. V.E.W. zette een tandje bij en met hard werken werd Overbos uiteindelijk met 10-3 opzij gezet.

Ook JO10 begon het seizoen met een overwinning, uit bij Hoofddorp werd met 4-8 gewonnen.

De JO11 kon bij hetzelfde Hoofddorp nog niet winnen maar ook daar werd zeer verdienstelijk gespeeld.

Helaas moest de wedstrijd van de JO08 tegen DIO uitgesteld worden naar woensdag 4 September.

Het programma voor volgende week:

V.E.W. JO11 – United DAVO 10:30

V.E.W. JO10 – DSOV 09:30

Hoofddorp s.v. – V.E.W. J­O09 08:30

Hoofddorp s.v. – V.E.W. JO08 08:30


39 views