• Tom Enthoven

Jerry Verschoor verlaat VEW aan het eind van het seizoen


Na twee seizoenen hoofdtrainer van VEW te zijn geweest, is het voor Jerry tijd om een volgende stap in zijn trainerscarrière te zetten. Hij heeft zijn technische staf en het bestuur aangegeven na dit seizoen VEW te gaan verlaten.


Twee jaar geleden kwam Jerry naar VEW, na een aantal jaren hoofdtrainer te zijn geweest van Hoofddorp Zondag 1. Van een grote vereniging, én eersteklasser zondag, naar het veel kleinere VEW, toen uitkomend in de 3e klasse zaterdag. Wij vonden het een stunt, maar het paste heel goed.

Jerry werd snel een échte VEWer; gedreven zéker, maar zonder overdreven geschreeuw langs de kant. In zijn eerste seizoen werd Jerry geconfronteerd met een serieuze blessuregolf van zijn selectie, en ondanks een geweldige eindsprint, werd degradatie voor VEW een feit in de nacompetitie.

Dit seizoen in de vierde klasse loopt het redelijk tot goed, een vijfde plaats halverwege, met een flink gat naar de nummer 6.


De Technische Commissie is inmiddels druk bezig om voor de VEW-selectie een waardige opvolger voor Jerry te vinden. Uiteraard maken we met Jerry het huidige seizoen af, en we hopen dat we nog een aantal plaatsen hoger zullen eindigen, en wellicht een periodetitel halen.

VEW wenst Jerry alle succes met het vinden van een volgende uitdaging!


Ronald Siezenga

Voorzitter VEW


247 views