• Tom Enthoven

V.E.W. zet Grote Club helden in het zonnetje.

Afgelopen week werd de opbrengst van de Grote Clubactie bekend. Voetbalvereniging

V.E.W. was met 2250 euro spekkoper. “Een fantastisch bedrag en ieder jaar een welkome aanvulling op de inkomsten van de club”; aldus penningmeester Rob de Graaf. “Geld wat we weer in onze jeugd kunnen investeren”.


Uiteraard verkopen de loten zich niet vanzelf en daarom zijn de jeugdige V.E.W.-ertjes de afgelopen maanden op pad geweest om de loten te verkopen. Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en andere familie leden werden met volleerde verkooptechnieken aangespoord om toch vooral maar de club te steunen. Ook menige buur werd bezocht en met het “ik heb al loten gekocht” werd geen genoegen genomen.


Om de kleine ondernemers voor hun inzet te bedanken loofde het jeugdbestuur prijzen uit voor diegene die de meeste loten had verkocht. Op zaterdag 14 december werden de winnaars in het zonnetje gezet.


Eén van de topverkopers meldde; “Op de verjaardag van mijn vader heb ik aan iedereen een lot verkocht, wel twintig”. Een andere topper had zelfs alle facebook-vrienden van loten kunnen voorzien.


V.E.W. bedankt alle kopers voor hun bijdrage en dat er maar veel prijzen mogen vallen op de door onze leden verkochte loten.

5 views