• Beste VEW’ers,

  De eerste seizoenshelft zit erop, de winterstop is aangebroken. Tijd om terug maar ook vooruit te kijken.

  ALV

  Op zaterdag 9 december vond de Algemene Ledenvergadering plaats voor het seizoen 2022-2023. Het lijkt erop alsof een deel van de VEW-leden hiervoor niet was uitgenodigd, waarvoor excuses! Met een historisch laag aantal leden hebben we het seizoen doorgenomen. Een korte samenvatting: we zijn kwetsbaar bij de senioren en vrijwilligers (ook binnen het bestuur!), blijven groeien in de jeugd én zijn financieel gezond!

   

  Wijnavond

  De wijnavond op 1 december was ouderwets gezellig en bracht een recordbedrag op van meer dan 1.300 € voor de jeugd. Dank aan de familie Stoltenborg! In het voorjaar staat een wijnproeverij met zomerse wijnen op de planning, met name bedoeld voor jeugdouders.

   

  Grote Clubactie

  Dankzij de verkoop van heel veel loten heeft VEW ruim 3.500 € overgehouden, een geweldig resultaat! Speciale vermelding voor Denzel den Hengst, die 106 loten verkocht! Hij kreeg tijdens de ALV een mooie bal uitgereikt van jeugdvoorzitter Bas van ’t Sant. Bedankt aan alle lotenverkopers én -kopers!

   

  Nieuwjaarsreceptie 2024 voorafgegaan door Andrea in Memoriam toernooi

  Op 6 januari a.s. wordt het jaarlijkse 7x7 toernooi gehouden ter nagedachtenis aan Andrea van Houdt, van 14:30 – 16:00 uur. Iedereen is welkom, teams worden ter plekke ingedeeld. Na het toernooi heffen we rond 16:30 uur het glas om te proosten op 2024.

   

  Jeugd heeft de toekomst! 

  Naast het jeugdbestuur, technische jeugdcoördinator en hoofd jeugdopleiding zijn er gelukkig heel veel ouders betrokken bij onze jeugdafdeling. Er is veel enthousiasme, de warmte en gezelligheid bij VEW worden geroemd. Maar we horen ook dat er zaken voor verbetering vatbaar zijn, qua structuur, organisatie en ouderbetrokkenheid, nodig om een toekomstbestendige jeugdafdeling te vormen.

  Met een aantal betrokken ouders zijn daar al gesprekken over geweest en ook tijdens de ALV werd er over gediscussieerd. De discussies voeren we ook binnen het bestuur; voor een club die inmiddels voor meer dan de helft uit jeugd bestaat, zou in het bestuur meer plaats moeten zijn voor jeugdouders. We hopen dan ook dat de nieuwe secretaris (die positie is nu vacant) en penningmeester (die positie is vacant aan het eind van het huidige seizoen) uit de jeugdafdeling vandaan komen.

   

  Dank aan alle vrijwilligers!

  We zijn ons er als bestuur zeer van bewust dat er heel veel mensen zijn die hun schouders onder VEW zetten, week in week uit! We zijn een vereniging, VEW zijn we met elkaar dus die vele handen die licht werk maken zijn en blijven nodig.

  Dank aan trainers en coaches, aanvoerders, mensen achter de bar, ouders die leuke dingen organiseren voor de jeugd, de lijnentrekkers, de inkopers, spelbegeleiders en scheidsrechters, leden van commissies en besturen. Dank aan Jasper van der Veldt die binnen het bestuur de nieuwe activiteitencoördinator wil worden! Het is vooral aan jullie inzet te danken dat we de club zijn die we zijn. Met jullie hulp, en hopelijk van nog meer mensen, willen we rustig doorgroeien, ons verder professionaliseren en de leukste voetbalclub van Heemstede en omgeving blijven!

   

  Voor alle vrijwilligers staat een zeer verdiende fles Cava klaar, op te halen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari.

   

  Prettige feestdagen!

  De kerstdagen staan voor de deur, het feest van hoop en licht! In deze donkerste tijd van het jaar, met alles wat er in de wereld gebeurt, kunnen we daar niet genoeg van krijgen.

  Van harte wens ik jullie prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2024!

   

  Ik hoop velen van jullie te zien en te spreken op 6 januari!

   


  Ronald Siezenga
  Voorzitter VEW