• Beste VEW-ers,

  Op de valreep, een laatste Van de Voorzitter van het seizoen 2020-2021, ook al is dat officieel op 30 juni afgelopen.

  Een voetbalseizoen dat in het teken van corona stond, waarbij onze senioren maar een paar competitiewedstrijden hebben gespeeld. De jeugd mocht wel voetballen, maar alleen onderling op de club.

  We zijn het seizoen toch mooi geëindigd. Op een aantal zaterdagen zijn onderlinge 7x7 toernooien gespeeld, en er kon na afloop weer een drankje op het terras worden gedaan. Op één van die zaterdagen, 26 juni, hebben we aan het eind van de middag de uitgestelde Algemene Ledenvergadering van het seizoen 2019-2020 gehouden, een seizoen dat natuurlijk ook al anders afliep dan normaal. Door het voetballen vooraf was er een groter publiek dan normaal. Het zou zomaar kunnen dat we dat in november of eenzelfde manier doen voor het afgelopen seizoen. 

  Einde seizoen

  Vorige week zaterdag hebben we het Kunstgras Uitzwaai Toernooi gespeeld, met daarna een barbecue. Aangeboden door het bestuur als dank voor jullie trouw en steun afgelopen seizoen. 

  Het jeugdbestuur kon er geen genoeg van krijgen. Op twee zaterdagen werd ouder-kind voetbal georganiseerd, waarna de kinderen een penalty op hun ouder mochten nemen. Voor een (gezond) hapje en drankje was gezorgd. Als klap op de vuurpijl werd een zaterdag later een slotbarbecue georganiseerd. 

  2021-22

  Voor het volgende seizoen schrijven we vijf seniorenteams in, helaas één minder dan de afgelopen jaren. Het lukte niet om VEW 2 en 35+ met nieuwe leden uit te breiden, en er is besloten om VEW 5 op te splitsen en te verdelen over beide teams. Zo zitten nu alle teams goed in de spelers. 

  Ballenactie

  Tot slot, de ballenactie van Jumbo Haarlem staat inmiddels op 36 ballen! Voor 25€ kunt u een prachtige Derbystar wedstrijdbal sponsoren, Jumbo betaalt de rest. Hoe meer nieuwe ballen voor het seizoen hoe beter! Ga naar www.ballenactie.nl/vewhaarlem

  Namens het bestuur wens ik u een mooie zomer toe. Ik zie er naar uit om u in het nieuwe seizoen weer bij VEW te ontmoeten.

   

  Met hartelijke groet,

  Ronald Siezenga

  Voorzitter VEW