• Beste VEW'ers,
   
  In mijn vorige bericht van vrijdag 8 maart (verslag "Voorbeschouwing"), had ik beloofd snel met data te komen voor verdere bijeenkomsten over onze nieuwe missie en visie. Nu ik jullie toch schrijf maak ik graag gebruik van de gelegenheid om een aantal andere zaken te delen.
   
  Vacatures hoofdbestuur
  Ik ben verheugd jullie te kunnen melden dat we twee VEW'ers bereid hebben gevonden om de activiteiten binnen VEW verder vorm te geven. Margot Houtkooper zal dat doen voor de jeugd, Jasper van der Veldt voor de senioren. Waar mogelijk hopen we ook activiteiten te organiseren die voor zowel (ouders van) jeugdspelers als voor senioren leuk zijn om aan deel te nemen. Margot en Jasper zijn ook toegetreden tot het hoofdbestuur, waar ze hartelijk zijn ontvangen!
   
  De functies van secretaris (dit seizoen vacant) en penningmeester (volgend seizoen vacant) zijn nog niet ingevuld. Mocht je belangstelling hebben of iemand kennen die wellicht belangstelling heeft, laat het me weten!
   
  Eerstvolgende activiteit: pubquiz a.s. zaterdag 23 maart
  VEW 2 heeft een pubquiz georganiseerd voor a.s. zaterdag om 19:00 uur. Pubquiz spelers en teams zijn van harte welkom! Er is ook een mogelijkheid om voor de pubquiz een hapje te eten op de club: patat, saté en stokbrood voor 5€. Geef je op bij Jasper van der Veldt via jappavew@gmail.com.
   
  Samen zijn we VEW!
  Zoals op 8 maart gemeld hebben we tijdens de voorbeschouwing veel informatie verzameld, en de voorbereidingsgroep is druk bezig met het schrijven van een concept missie en visie.
   
  Tijdens de Eerste Helft op vrijdagavond 5 april a.s. willen we de concepten met jullie delen, om er dan samen die avond verder mee aan de slag te gaan.
   
  De Tweede Helft vindt plaats op woensdagavond 15 mei. We gaan dan aan de gang met de organisatie. Als we weten waar we staan (missie) en waar we voor gaan (visie), wat voor organisatie en functies horen daar dan bij?
   
  De Nabeschouwing doen we op zaterdagmiddag 8 juni, na het jeugdtoernooi. We presenteren de missie en visie, en de organisatie die daar bij hoort, onder het genot van een hapje en drankje.
   
  Dus:
   
  5 april 20:00 uur: Eerste Helft
  15 mei 20:00 uur: Tweede Helft
  8 juni 17:30 uur: Nabeschouwing
   
  Met hartelijke groet,
  Ronald Siezenga
  Voorzitter VEW