• Beste VEW’ers,

  In het kort:

   

  • Mooie opkomst Tweede Helft 15 mei
  • Nabeschouwing 8 juni wordt startfeest volgend seizoen
  • Niels Blijenberg nieuwe penningmeester
  • Nieuw 7x7 team volgend seizoen
  • Voorjaarsproeverij op 7 juni
  • 7 tegen 7 toernooi 29 juni

   

  De Tweede Helft

  Woensdagavond 15 mei speelden we de Tweede Helft, die over de organisatie van VEW ging. Een mooie avond, met een prachtige opkomst, zie het verslag op onze website.

  Onze nieuwe missie en visie staan sinds deze week op de website. Daar vind je ook de commissies die we hopen te vullen met (ouders van) leden. We hopen dat je door onze nieuwe missie en visie geïnspireerd raakt en mee gaat doen. Opgeven kan heel eenvoudig via het formulier op de website, onder de commissies. Samen zijn we VEW, laten we er met elkaar voor zorgen dat het prachtige VEW-vrijwilligerswerk over vele handen verdeeld wordt!   

  Nabeschouwing 8 juni wordt uitgesteld

  We hebben besloten de nabeschouwing niet één dag na de Voorjaarsproeverij te organiseren, dat vinden we toch te veel van het goede. Ons plan is nu om een leuke seizoenstart te organiseren aan het eind van de zomervakantie. Daarover later meer.

  Penningmeester

  De zoektocht naar een nieuwe penningmeester is voorbij. Niels Blijenberg, vader van Thijs uit JO9, heeft zich aangemeld om het stokje van Rob de Graaf over te nemen. Niels is al bij een bestuursvergadering geweest, en een eerste overdrachtsgesprek met Rob heeft ook al plaatsgevonden. De functie van penningmeester is een statutaire functie, en de officiële benoeming van Niels zal dan ook gebeuren tijdens de ALV in november.

  Dat betekent dat alleen de bestuursfunctie van secretaris (m/v) nog open staat. 

  Nieuw 7x7 team volgend seizoen

  Het heeft even geduurd, maar het is gelukt! Een aantal echte VEW’ers en oud 1e elftalspelers komt, na een seizoen buiten de deur te hebben gevoetbald, weer terug en zal, aangevuld met een aantal nieuwe leden, in de 7 tegen 7 competitie gaan spelen. Welkom terug mannen, en tot volgend seizoen (of het 7 tegen 7 toernooi op 29 juni a.s.).

  Voorjaarsproeverij

  In de vorige Van de Voorzitter heb ik deze activiteit ook al genoemd. Ik hoorde gisteren van Lennert dat er nu 40 inschrijvingen zijn, en dat mogen er meer zijn. Schrijf je in via activiteiten@vewheemstede.nl, proef mee op 7 juni en bestel, en steun daarmee de jeugd van VEW, want elke bestelde fles levert 1€ op.

  7 tegen 7 toernooi

  Ook al eerder genoemd, maar onder het mom van "hoe meer teams hoe meer vreugd" nogmaals een oproep om een team samen te stellen en je in te schrijven via 7tegen7@vewheemstede.nl

  Tenslotte

  Op 1 mei verstuurde ik de vorige Van de Voorzitter, en ik sprak over een goede vibe. Die is er niet minder op geworden in een maand. We boeken vooruitgang op allerlei terreinen, en dan moet de implementatie van de commissies nog beginnen. Voor de zomer willen we daar al een start mee maken.

  Mocht je ideeën hebben, schroom niet om me te mailen of te bellen!

  Hartelijke groet,

  Ronald Siezenga