• Beste VEW-ers,

  Van de opluchting die ik in juni benoemde is helaas niet veel meer over. Het aantal Covid-besmettingen daalt gelukkig weer wat, maar allerlei beperkingen zijn en blijven voorlopig van kracht, ook voor amateursporten.

  Wat betekent dit voor VEW?

  Het financiĆ«le jaar 2019-2020 is gesloten, en het goede nieuws is dat we dat zonder verlies gedaan hebben, ondanks de veel lagere baromzet. Met een gezond eigen vermogen om klappen op te kunnen vangen staan we er op zich goed voor. 

  Het staat inmiddels wel vast dat we voor de winterstop niet meer zullen voetballen in wedstrijdverband. Dat betekent opnieuw een seizoen waarin we veel omzet zullen missen, zeker ook omdat een flink gedeelte van de (bar)omzet in de eerste maanden wordt gerealiseerd, met activiteiten als bingo, wijnavond en oktoberfest. 

  Veel van onze kosten lopen door, en dat moet nu met name gedragen worden door de contributie. Van onze penningmeester heb ik begrepen dat er nog veel binnen moet komen, dus hierbij een oproep om dat zo snel mogelijk te doen.

  Niet meer voetballen voor de winterstop betekent ook dat we elkaar niet tegenkomen langs de lijn of in de kantine. Persoonlijk mis ik mijn standaard zaterdagmiddag invulling; het voetbal natuurlijk, maar met name ook het gebeuren eromheen, datgene dat ons VEW maakt.

  Nieuwe website

  Vorige maand is onze nieuwe website live gegaan, met dank aan Tom Enthoven en Rico Thoja de Wit. Op www.vewheemstede.nl vind je alle teams, aankomende wedstrijden (als het weer mag natuurlijk) en standen. Benieuwd naar de reacties!

  ALV 2020

  VEW zijn we met elkaar, we zijn een vereniging en de leden hebben het uiteindelijk voor het zeggen. Daarom schrijft het bestuur jaarlijks een Algemene Ledenvergadering uit, en dat doen we al jaren in november. Het bestuur legt verantwoording af, een aantal commissies geeft inzicht in wat er speelt, en nieuwe bestuursleden kunnen worden gekozen (dit keer Bram Bos als secretaris) of herverkozen (Rob de Graaf als penningmeester).

  Het bestuur legt jullie als leden de volgende vraag voor: stellen we de ALV uit tot we bij elkaar kunnen komen in de kantine, of organiseren we een online ALV op vrijdag 20 november aanstaande? Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

  Vacaturebank 

  • Zoals al in juni gemeld, zijn we op zoek naar uitbreiding van mensen achter de bar / in de keuken, zowel in de ochtend als in de middag. Vind je dat zelf leuk, of ken je iemand die dat leuk vindt, laat het me weten!

  • We zijn op zoek naar nieuwe leden voor onze sponsorcommissie. Heb je goede contacten met plaatselijke / regionale bedrijven, en wil je meehelpen VEW financieel gezond te houden, dan hoor ik het graag.

  • We zijn dringend op zoek naar nieuwe voetballers voor ons 35+ team. Het wordt steeds lastiger om wekelijks een volwaardig elftal op de been te brengen.  

   

  Hartelijke groeten,

  Ronald Siezenga