• Beste VEW-ers,

  het voetbalseizoen 2021-2022 is aangebroken! De jeugd heeft de eerste wedstrijden al achter de rug, net als de seniorenteams die zich voor de beker hadden ingeschreven. Alle seniorenteams beginnen op zaterdag 25 september met de competitie. En laten we met elkaar hopen dat het een prachtig en vooral lang seizoen mag worden!

   

  Nieuw hoofdveld

  In augustus is de kunstgrasmat eindelijk vervangen. Nogal wat spelers hadden het over “de betonplaat” als het om het oude veld ging, of “de zwarte vlakte” vanwege de enorme hoeveelheden rubberkorrels die er regelmatig over werden verspreid. Het nieuwe veld heeft een infill van kurk, en het is een wereld van verschil heb ik me laten vertellen.

  Jumbo ballenactie

  De Jumbo ballenactie heeft uiteindelijk het schitterende aantal van 46 Derbystar ballen opgeleverd, en die zijn verdeeld over de jeugd en de senioren. Dank aan de Jumbo en alle spelers en ouders die een bal gesponsord hebben!

  AH Voetbalpassie

  Na Jumbo kon natuurlijk Albert Heijn niet achterblijven, zeker niet als strategisch partner van de KNVB. Vanaf vandaag tot en met 3 oktober loopt bij AH de actie Voetbalpassie. Met “gewoon” boodschappen doen kun je VEW sponsoren door het sparen van Voetbalpassiepunten. Dat gaat heel makkelijk via de AH app. Voor meer informatie, zie Voetbalpassie | Albert Heijn (ah.nl). Daar zie je dat je ook kans maakt op “vette voetbalprijzen”. Ik zeg “Hamstereeeeeen voor VEW!”

  Grote Clubactie

  Alsof het allemaal nog niet genoeg is begint op 18 september ook nog eens de Grote Clubactie. Al jaren een sympathieke loterij waarvan 80% van elk lot naar de club gaat. En van die 20% worden dan weer mooie prijzen bekostigd. Met een groeiend aantal jeugdleden zien we de laatste jaren ook de opbrengst groeien; ik ben benieuwd of die trend zich doorzet!

  Namens het bestuur van VEW wens ik jullie heel veel voetbalplezier toe. En ik spreek de wens uit dat we ook weer meer van de unieke VEW-sfeer gaan beleven buiten de wedstrijden om met leuke activiteiten. Daarover later meer.

   

  Met hartelijke groet,

  Ronald Siezenga

  Voorzitter VEW