• De jeugd van VEW (tussen de 4 en 12 jaar) is ondanks corona drie keer per week actief. Op maandag en woensdag wordt er van 17:00 tot 18:00 uur getraind en op zaterdag worden er van 10:30 tot 11:30 uur onderlinge partijtjes gespeeld. De opkomst is altijd hoog, de kinderen genieten van het voetballen, maar ook van de vriendschappen die ze opbouwen bij deze kleine en gezellige club.

    Woensdag 24 februari kwamen er 50 jeugdleden met vriend(innet)jes, neefjes en nichtjes af op de eerste VEW-sportdag. Het was prachtig weer en er werd volop genoten van een voetbal-, honkbal- en tennisclinic. Daarnaast was er ook een voetbaltraining en werden er wedstrijden gespeeld. Zowel voor de kinderen als de begeleiding was het een topdag. Voor herhaling vatbaar dus!

    De organisatie is mede mogelijk gemaakt door technisch jeugdcoördinator Arnold Mettes, alle begeleiders, Voetbalschool SAH, Tennisschool Ruud Verhoeven en Albert Heijn Zandvoortselaan voor de sponsoring van fruit en drinken voor alle deelnemers.

    Ben je tussen de 4 en 12 jaar en wil je ook graag eens voetballen? Kom gerust eens kijken of meetrainen. Kijk voor meer informatie op vewheemstede.nl of kom gerust een keer langs op bovenstaande tijden.